Een frisse kijk op werven & selecteren van nieuw personeel

Hoe en waar vind je nieuwe medewerkers? Wat voor soort vacatures trekken de juiste mensen aan en welke kanalen zet je in voor die vacatures. Hoe zorg je vervolgens dat goede kandidaten kiezen voor jouw bedrijf.

En hoe steek je op een goede manier een sollicitatiegesprek in. Het vinden van goed, gemotiveerd personeel is in de verhitte arbeidsmarkt anno 2023 geen taak die je er zo even bijdoet.

Daarom hebben wij Masters die gespecialiseerd zijn in het werven en selecteren van personeel.

Bekijk onze oplossingen

Dit kan een Master in HR voor je betekenen

1. Trek je niet de juiste kandidaten aan? Onze Master maakt een wervingsstrategie waarmee die ideale kandidaat wel jouw kant op komt.

2. Hoe kies je vervolgens de beste kandidaat? Sollicitatiegesprekken, assessments, referentiechecks. Onze Master neemt de gehele selectieprocedure op zich.

3. Mist jouw organisatie kennis over recruitment? Onze Masters volgen jaarlijks trainingen om up-to-date te blijven wat betreft de trends in hun vakgebiedOnze Masters zijn ook expert op het gebied van werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, opleiding & ontwikkeling en verzuim.

Meer weten over onze werkwijze?

We matchen bij elke opdracht de juiste Master. We kijken welke medewerker passende werkervaring heeft, zodat jouw probleem wordt opgelost. Onze Masters verdiepen en verbreden hun vakkennis doorlopend. Dat doen ze door trainingen, cursussen en opleidingen te volgen bij onze eigen Masters Academy, maar ook via de opdrachten die ze al hebben afgerond.


Onze Masters zijn bij ons in dienst en we kennen ze door en door. We weten wat ze willen én kunnen. We sturen ze met gerust hart naar jou als opdrachtgever.

Download Whitepaper

De mogelijkheden bespreken met Richard?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in HR B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2019
E-mail: info@mastersin-hr.nl

Actief op social