Belangrijk als werkgever: een cursus, trainings- en opleidingsaanbod

Een aantrekkelijk aanbod op het gebied van opleiding en ontwikkeling heeft veel voordelen. Voor je medewerkers, en ook voor jou als werkgever. Wat dacht je van verbetering van prestaties van je personeel en verhoging van betrokkenheid bij de organisatie. Ook voor het aantrekken van talentvol nieuw personeel is een goed doordacht cursus en trainingsaanbod belangrijk. Het maakt dat jouw bedrijf goed is voorbereid op de toekomst en een talentmagneet wordt!

Wij hebben Masters in dienst die ervaring hebben met het opzetten van een aantrekkelijk aanbod van trainingen, cursussen en opleidingen.

Bekijk onze oplossingen

Dit kan Masters in HR voor je betekenen

1. Loop jij talent mis door gebrek aan een trainingsaanbod? Onze Master pakt het op. Van de behoefteanalyse tot de evaluatie van de trainingen.

2. Een eigen Academy opzetten? Onze Master begeleidt het traject van A tot Z.

3. Geen expertise als het gaat om loopbaanbegeleiding en coaching? Onze Master brengt de wensen van medewerkers in kaart en maakt ontwikkelplannen.


Onze Masters zijn ook expert op het gebied van werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, werving & selectie en verzuim.

Vakinhoudelijke blogs door onze Masters

Meer weten over onze werkwijze?

We hebben binnen Masters in HR medewerkers die van alle markten thuis zijn, maar ook echte specialisten. Per opdracht bekijken we welke kennis en ervaring nodig is om jouw HR-vraagstuk op te lossen. Wat daar draait het om. Onze Masters verdiepen en verbreden hun vakkennis doorlopend. Dat doen ze door trainingen, cursussen en opleidingen te volgen bij onze eigen Masters Academy, maar ook via de opdrachten die ze al hebben afgerond.


Onze Masters zijn bij ons in dienst en we weten waar hun talenten en voorkeuren liggen. We sturen ze met gerust hart naar jou als opdrachtgever.

Download Whitepaper

De mogelijkheden bespreken met Richard?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in HR B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2019
E-mail: info@mastersin-hr.nl

Actief op social