Boost jouw carrière!

Wil jij carrière maken in de HR? Ervaring opdoen, veel leren en werken voor interessante opdrachtgevers? Bij Masters in HR start je HR loopbaan pas echt!

Jouw HR carrière

Jezelf ontwikkelen, werkervaring opdoen bij de mooiste opdrachtgevers,groeien in een geweldig team. Dat betekent werken bij Masters in HR!

 1. 1 Sollicitatieprocedure
 2. 2 Vast contract
 3. 3 Persoonlijke ontwikkeling
 4. 4 Master in HR
 1. 1 Sollicitatieprocedure
 2. 2 Vast contract
 3. 3 Persoonlijke ontwikkeling
 4. 4 Master in HR

De MHR Experience

Masters in HR zorgt voor leuke, uitdagende opdrachten bij interessante bedrijven. Het mooie van interimwerk is dat je telkens inzicht krijgt in een ander bedrijf. En dus bij elke opdracht nieuwe dingen leert en doet. Je werkt continu aan je persoonlijke ontwikkeling. We investeren in onze Masters. Je krijgt bij ons direct een vast contract, een persoonlijke coach, toegang tot onze eigen Masters Academy en de mogelijkheid om een studie te volgen.

Jouw stappen

Welke stappen ga je maken?

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake, een kennismakingsgesprek, een tweede en eventueel (derde) gesprek.

 • Vast contract

  Ben jij nog steeds enthousiast over ons? En wij over jou? Dan doen we je een aanbod. Je krijgt bij Masters in HR meteen een contract voor onbepaalde tijd.

 • Bij Masters in HR krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Naast mooie carrièrekansen, bieden wij je een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Je kiest voor interimwerk om je te ontwikkelen toch? Bij Masters in HR ligt de markt aan je voeten!

 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Wij bieden je handvatten om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Je krijgt bijvoorbeeld een telefoonkosten-regeling en een auto van de zaak. We belonen ontwikkeling en prestaties. En niet alleen met complimenten en een schouderklopje.

Masters Academy

De Masters Academy is ons eigen opleidingsinstituut. We spelen hier in op alle ontwikkelingen en trends binnen het HR-vakgebied.
We geven trainingen, cursussen en presentaties zodat jij nog beter wordt in je vak. Wil je los van de Masters Academy een studie volgen om je verder te specialiseren? We bieden ook de mogelijkheid om je post-bachelor of je Mastertitel te halen.

Meer over Masters Academy

Ook een Master worden?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Masters in HR creëert meerwaarde in organisaties. Daar zijn we van overtuigd. Wij zijn trots dat we de volgende bedrijven en organisaties tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

Adresgegevens

Masters in HR B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2019
E-mail: info@mastersin-hr.nl

Actief op social