Op zoek naar een HR expert?

De beste HR-professionals tegen een transparant en eerlijk tarief. Wij zijn de HR-expert die organisaties helpt aan tijdelijke ondersteuning op de afdeling HR. Wij vinden de juiste match bij uw opdracht.

Onze kernwaarden

Waarom Masters in HR?

 • Transparantie is een van onze kernwaarden. Zowel met onze opdrachtgevers als onze medewerkers werken we open en oprecht samen.

 • Werkgeverschap

  Masters in HR werkt vanuit werkgeverschap. De HR professionals welke wij inzetten bij onze opdrachtgevers zijn vrijwel allemaal in vaste dienst bij Masters in HR. Hierdoor zijn wij beter in staat de juiste HR professional te matchen met uw specifieke opdracht.

 • Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze Masters. In onze eigen Masters Academy trainen we onze mensen en geven we presentaties en cursussen zodat onze Masters nog beter worden in hun vak. Daarnaast reserveert Masters in HR een gedeelte van het uurtarief voor opleiding.

 • Specialisatie

  Wij bieden top HR-medewerkers tegen de beste prijs. We noemen onze medewerkers niet voor niets Masters. Wij zijn van mening dat ze dat ook echt allemaal zijn.

 • Kwaliteit

  Interim HR Professionals van hoge kwaliteit is natuurlijk het allerbelangrijkste. Voor u en ook voor ons. Onze Fieldmanagers hebben als taak de kwaliteit en ontwikkeling van onze medewerkers te waarborgen. Daar heeft u als opdrachtgever profijt van.

Over ons

Masters in HR is een fantastische plek om je als HR-professional razendsnel te ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar goede HR-mensen voor onze opdrachtgevers. Het mooie van interimwerk is dat je telkens inzicht krijgt in een ander bedrijf. En dus bij elke opdracht ander werk doet. Je leert veel over jezelf. Wat zijn je sterke punten? En waar kan jij jezelf nog ontwikkelen. Welk soort werk ligt je goed en wat niet. Je vergaart in korte tijd een schat aan ervaring!

Lees meer over ons

Onze opdrachtgevers

Wij zijn ervan overtuigd meerwaarde te kunnen creëren in uw organisatie. Wij zijn dan ook trots dat we de volgende bedrijven en organisaties reeds tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

Adresgegevens

Masters in HR B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2019
E-mail: info@mastersin-hr.nl

Actief op social