Duurzame inzetbaarheid: gezondheid, vitaliteit en flexibiliteit

Zijn jouw medewerkers in staat zich aan te passen aan veranderende omstandigheden? Bijvoorbeeld als het gaat om technologie die steeds slimmer wordt? Is de cultuur binnen het bedrijf gezond? En kunnen medewerkers die dat willen thuiswerken? Een veilige en gezonde werkplek, een evenwichtige werk- en privébalans, ontwikkeling en scholing. Duurzame inzetbaarheid gaat over het optimaal laten functioneren van je medewerkers en dus ook van je onderneming of organisatie.

Wij hebben Masters in dienst die ervaring hebben met het opzetten van programma's voor duurzame inzetbaarheid.

Bekijk onze oplossingen

Dit kan Masters in HR voor je betekenen

1. Is het ziekteverzuim hoog? Onze Masters geven advies over het inzetten op een gezonde levensstijl. Zodat medewerkers weer vitaal en weerbaar worden.

2. Hulp nodig bij het opzetten van beleid voor scholing? Onze Masters helpen met het hele proces.

3. Is er binnen het bedrijf meer behoefte aan flexibiliteit? flexibele werktijden, thuiswerken, verlofregelingen, deeltijdwerken. Onze Masters geven advies en voeren beleid uit.Onze Masters zijn ook expert op het gebied van werkgeluk, opleiding & ontwikkeling, werving & selectie en verzuim.

Vakinhoudelijke blogs door onze Masters

Meer weten over onze werkwijze?

We hebben binnen Masters in HR medewerkers die van alle markten thuis zijn, maar ook echte specialisten. Per opdracht bekijken we welke kennis en ervaring nodig is om jouw HR-vraagstuk op te lossen. Wat daar draait het om. Onze Masters verdiepen en verbreden hun vakkennis doorlopend. Dat doen ze door trainingen, cursussen en opleidingen te volgen bij onze eigen Masters Academy, maar ook via de opdrachten die ze al hebben afgerond.Onze Masters zijn bij ons in dienst en we weten waar hun talenten en voorkeuren liggen. We sturen ze met gerust hart naar jou als opdrachtgever.

Download Whitepaper

De mogelijkheden bespreken met Richard?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in HR B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2019
E-mail: info@mastersin-hr.nl

Actief op social