Specialist in HR interim oplossingen

We helpen organisaties aan de juiste HR expertise. Met ons ruime aanbod aan HR experts kunnen wij u zeer snel en tegen een concurrerende prijs voorzien van de juiste interim HR professional, op ieder niveau. 

Waarom Masters in HR?

Onze speerpunten

  • Transparant

    Transparantie is een van onze kernwaarden. Samen werken wij aan een groter doel die gebaseerd is op vertrouwen. Wij bouwen op elkaar door open en oprecht samen te werken, zowel met onze opdrachtgevers als onze medewerkers (collega’s). Transparantie komt niet alleen terug in ons open calculatiemodel, maar ook in onze communicatie.

  • Werkgeverschap

    Masters in HR werkt vanuit werkgeverschap. De HR professionals welke wij inzetten bij onze opdrachtgevers zijn vrijwel allemaal in vaste dienst bij Masters in HR. Hierdoor zijn wij beter in staat de juiste HR professional te matchen met uw specifieke opdracht.

  • Masters in HR hecht zeer veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Met dit doel is Masters in HR haar eigen Masters Academy gestart. De Masters Academy geeft onze Masters de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen in skills, systems en knowledge. Daarnaast reserveert Masters in HR een gedeelte van het uurtarief voor opleiding.

Onze visie & missie

Visie
In een wereld die snel verandert, willen we de HR expert zijn die, op basis van tijdelijke ondersteuning, organisaties helpt bij hun (HR)bedrijfsvoering.

Missie
Masters in HR wil voor haar opdrachtgevers en medewerkers de beste en meest transparante HR interim organisatie zijn waarin de medewerkers zich, ten behoeve van de opdrachtgever en zichzelf, blijvend kunnen ontwikkelen.

Voor wie we werken

Een aantal van onze opdrachtgevers.

Praten over de mogelijkheden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in HR B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2019
E-mail: info@mastersin-hr.nl

Actief op social