Werkgeluk: 4x meer winst, 40% minder personeelsverloop

Uit onderzoeken blijkt dat organisaties die investeren in de employee experience vier keer meer winst maken en veertig procent lager personeelsverloop hebben. Dit is de reden waarom steeds meer van onze Masters zich specialiseren op dit gebied. Ben je benieuwd wat het voor jouw bedrijf oplevert? Neem dan vooral contact met ons op!

Wij hebben Masters in dienst die ervaring hebben met het opzetten van programma's voor werkgeluk.

Bekijk onze oplossingen

Dit kan Masters in HR voor je betekenen

1. Heb je het gevoel dat er meer uit medewerkers gehaald kan worden? Zit iedereen wel op de juiste plek?

2. Zijn er mensen binnen het bedrijven die re-integreren? Met een goed werkgeluk programma worden zij weer blij binnen hun werk.

3. Is er een betere employee experience nodig? En wil jij aansluiten bij de bedrijven die vier keer meer winst maken en veertig procent lager personeelsverloop hebben?


Onze Masters zijn ook expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid, opleiding & ontwikkeling, werving & selectie en verzuim.


Vakinhoudelijke blogs door onze Masters

Meer weten over onze werkwijze?

We hebben binnen Masters in HR medewerkers die van alle markten thuis zijn, maar ook echte specialisten. Per opdracht bekijken we welke kennis en ervaring nodig is om jouw HR-vraagstuk op te lossen. Wat daar draait het om. Onze Masters verdiepen en verbreden hun vakkennis doorlopend. Dat doen ze door trainingen, cursussen en opleidingen te volgen bij onze eigen Masters Academy, maar ook via de opdrachten die ze al hebben afgerond.Onze Masters zijn bij ons in dienst en we weten waar hun talenten en voorkeuren liggen. We sturen ze met gerust hart naar jou als opdrachtgever.

Download Whitepaper

De mogelijkheden bespreken met Richard?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Masters in HR B.V.

Schiekade 45
3033 BC Rotterdam
Tel: 088 643 2019
E-mail: info@mastersin-hr.nl

Actief op social